woensdag 27 januari 2010

Invisible Shield or no shield at all? (deel 2)

Vorig jaar, na de aanschaf van mijn iPhone dacht ik aan Invisble Shield een wereld bescherming te hebben. Tijd voor een nadere bestudering na een aan maanden gebruik, want het biedt...

  • bescherming tegen krassen (je kunt je iPhone probleemloos in je broekzak o.i.d. dragen).
  • geen bescherming tegen putjes die je maakt als je je iPhone tussen je tanden draagt (ja, ik geef toe; dat klinkt raar, maar toch ;-).
  • veel meer grip ten opzichte van de standaard iPhone.
  • de voorkant is met een pluis-vrije doek perfect schoon te poetsen van vingerafdrukken e.d.
Helaas, nadelen zijn er ook, want:
  • de achterzijde omvat niet de hele iPhone. Er blijven naden zichtbaar, en daar hopen zich (door het dragen in allerlei broek- en jaszakken) draadjes, pluisjes en gruisjes. Het ziet er niet uit.
  • door het spelen van vele spelletjes (?!) verkleurt de achterzijde van mijn witte iPhone naar ...iek roze.
Dus rats... eergisteren... hup de achterzijde eraf gerost; hoppa, in de prullenbak ermee! Wat was dat vies en ranzig geworden en wat voelt de iPhone achterzijde nu glad en onbekrast aan!? Hmmm... Toch maar om de 4 maanden op zoek naar een andere bescherm laag? Maar eens kijken zaterdag in de stad of zo. B.t.w. de iPhone ligt nu geregeld op zijn voorkant, omdat de achterzijde onbeschermd is.

Dus mocht je Invisible Shield willen aanschaffen: koop slechts de voorkant. Veel makkelijker aan te brengen dan de achterzijde en het gaat veel, veel langer mee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten