donderdag 10 juni 2010

The day after...

Wat een nare ervaring die verkiezingen. De PVV en de VVD. Bah! Had ik net zo'n mooie column gelezen van Bas Haring in de Volkskrant met een advies wat ik volledig onderschrijf; ik citeer het laatste stuk:

... Eén ding over de VVD nog. Beschouw het als een stemadvies. ‘De economie kan wel wat VVD gebruiken’, zeggen ze zelf. Onvoldoende vaak hoor ik, bij geen van VVD’s tegenstrevers, dat de huidige economische crisis juist het resultaat is van VVD’s gedachtegoed. Natuurlijk heeft de VVD de crisis niet veroorzaakt, maar het idee dat we alles aan de vrije markt over moeten laten heeft die crisis wél veroorzaakt. - Bas Haring, de Volkskrant  5-06-2010
en het volk heeft gesproken. Mensen uit het zuiden van het land, die nog geen moorkop van een Marokkaan kunnen onderscheiden, zijn het bangst voor ... voor... waar zijn ze in vredesnaam toch bang voor dat ze massaal PVV hebben gestemd?

Hopen dat het kabinet met die twee eerder genoemde rampzalige partijen, zo snel als mogelijk weer valt. Kunnen we eindelijk echte verkiezingen gaan houden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten